Les negociacions entre JC Flowers i l’AREB per la venda de Vall Banc estan tancades. Ara, només resta que l´INAF analitzi la informació proporcionada pel fons inversor nord-americà i autoritzi l´operació. Des de l´AREB es va assegurar, recentment, que creuen que el procés podria estar enllestit al juny.

No hi ha cap serrell pendent entre JC Flowers i l´AREB per adquirir Vall Banc i les parts consideren que està tot tancat. De moment, l´INAF està analitzant tota la informació que ha proporcionat el fons inversor nord-americà sobre els accionistes i el projecte empresarial que volen desenvolupar. Si finalment autoritza la venda, es signarà el contracte formalment i es faria un primer pagament, que podria ser de set milions i mig d’euros. JC Flowers hauria de pagar un total de 29 milions per adquirir Vall Banc.

Fonts coneixedores del procés han assegurat que la confiança en el projecte dels inversors nord-americans, per part de Vall Banc, queda demostrada amb les contractacions que vol dur a terme el banc i que oscil·larien al voltant de la mitjana dotzena d’empleats. Sobretot, personal de l’àrea de negoci però també algun informàtic.

Per altra banda, s’estan produint reunions de gestors bancaris que han treballat a BPA i antics clients del banc per veure si inicien noves demandes judicials contra el banc intervingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada