Les motos protagonistes en el Circuit Andorra, també a l’estiu

Els responsables del Circuit Andorra han decidit donar continuïtat a l’activitat en les seves instal·lacions, a pesar que l’escenari serà totalment diferent, als mesos hivernals.

Raúl Romero (Principal col·laborador de l’ACA en la comercialització del Circuit Andorra), Àlex Bercianos (Director del Circuit Andorra), a més dels pilots motociclistes, Ruben Xaus i Christian España van presidir la presentació del ventall d’activitats que es podran realitzar durant els mesos estiuencs.

Àlex Bercianos va posar l’accent en la seguretat per als pilots i l’oferta turística que representa la proposta del Circuit Andorra, aquestes van ser les seves paraules: És indubtable que l’objectiu de 0 accidents en les carreteres és el que tothom vol aconseguir. Les activitats que es faran en les nostres instal·lacions permetran als principiants i als quals volen millorar en el pilotatge d’una moto, fer-ho amb total seguretat. D’altre banda, cal esmentar que amb aquestes activitats també pretenem millorar l’oferta turística d’Andorra en els mesos d’estiu.
Destacar que hi ha possibilitats per a tots els membres de la família, a partir de 6 anys, que sàpiguen anar amb bicicleta.

Raúl Romero i Ruben Xaus van recordar el projecte embrionari d’aquestes activitats, que va començar a gestar-se fa tres anys: En aquells dies les instal·lacions eren les que eren, recordava Romero, amb el Ruben vam començar a parlar d’una idea que s’està convertint en realitat, any rere any. Hem posat tota la nostra experiència i esforç perquè així sigui.

A continuació, Bercianos va detallar les activitats que es podran dur a terme en les instal·lacions de Circuit Andorra. Els que s’acostin al Por d’Envalira ,de manera ocasional, tindran a la seva disposició fins a 5 tipus de moto diferents. Des d’una moto elèctrica per als principiants o més joves, fins a la MiniGP, una moto de carreres en petit.
A més també podran triar entre tres modalitats de Supermotard. La Pitbike (la més petita), la de 270 cc., o 450 cc., segons el motor.
Una altra opció a tenir en compte serà la possibilitat de fer tandes amb la moto de particular del client.

Campament d’estiu per a joves entre 8 i 16 anys.
Aquesta serà la gran novetat d’aquest estiu. Al llarg del mes de juliol, els joves entre els 8 i 16 anys, podran passar les tradicionals “colònies” d’estiu en el Circuit Andorra.
De dilluns a divendres, durant les quatre setmanes d’esmentat mes de juliol, els participants en aquests campaments, no només tindran la possibilitat de millorar les seves habilitats sobre una moto, sinó que a més podran iniciar o millorar el seu nivell d’anglès.

Una vegada presentades les diferents activitats, Àlex Bercianos va concloure l’acte convidant a tots els presents a provar les mecàniques que a partir de cap de setmana (dies 8 i 9), estaran a la disposició dels afeccionats que visitin les instal·lacions del Circuit Andorra.