casadevallAndorra Telecom ha presentat aquest dijous les millores que afecten al correu andorra.ad i que seran visibles a partir de l’1 de març. Aquesta renovació, que té un cost de 400.000 euros per a la parapública, es farà en dues fases. D’una banda els usuaris de la plataforma @andorra.ad rebran aquest mateix dijous un correu en què se’ls avisa de les novetats, els dies 27 i 28 es bloquejarà la creació de nous comptes, la nit del 28 es farà la migració de les bústies, i el dia 1 es farà un correu de benvinguda. D’altra banda, la fase 2 consisteix que el dia 1 ja es podran enviar i rebre correus progressivament, mentre que els dies 1 i 2 de març els històrics s’aniran carregant. Entre les millores destaca el fet que la capacitat de la bústia passa de 50 Mb a 1 GB, es millora el protocol de seguretat, i hi haurà més funcionalitats de gestió i configuració, una nova interfície web d’accés i més velocitat, aspectes que tots plegats signifiquen una major eficiència del servei.

Andorra Telecom ha presentat aquest dijous les millores del servei andorra.ad. Tal com ja s’havia avançat, el cost ascendeix a 400.000 euros, dels quals uns 280.000 euros s’han destinat a la migració del servidor, tasca que ha fet una empresa externa.

El director de Relació amb el client i màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha explicat que els canvis que s’han d’efectuar en el servei no afectaran els clients que ja tenen un compte obert. L’únic que no podran fer durant els dies que es faci la migració serà ‘canviar la contrasenya’, però el servei continuarà funcionant sense cap alteració. Tampoc es podran donar d’alta noves adreces electròniques. La nit del 28 de febrer és previst que es faci la migració de les bústies, i el dia 1 ja es podran rebre correus amb normalitat. Durant el cap de setmana els correus antics s’aniran carregant progressivament a les safates.

L’augment de la capacitat de la bústia de 50 Mb a 1 GB és una de les novetats més destacades d’aquest canvi. Però a més, també es modifica el protocol de seguretat i s’ha creat una nova interfície, amb funcionalitats diferents: accés al calendari, canvi d’idioma, avisos, contactes, modificar estils, i bloqueig de certs emissors, entre d’altres.

El servei de correu andorra.ad té actualment uns 13.000 usuaris i fa més de deu anys que funciona. La seva alta és gratuïta. Es pot fer des del web d’Andorra Telecom i al moment ja s’obté el compte.

Forfets Mobiland

Casadevall ha explicat que des de l’ampliació de les prestacions dels forfets Mobiland han registrat unes 800 altes a algun dels forfets, i ha explicat que estan ‘molt contents i satisfets’ amb el producte, que esperen que continuï en aquesta línia.

D’altra banda, Andorra Telecom inaugura aquest divendres el 5è Saló del Videojoc, que té lloc al Prat del Roure fins al dia 3 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada