Les matriculacions de vehicles durant el mes d’agost han estat un 8,3% inferiors a les de l’agost de l’any passat, amb un total de 154, tal com ha fer públic aquest dilluns el Departament d’Estadística. Pel que fa a les dades mensuals, a la variació de l’agost ha estat de 0,2%, la més baixa dels últims sis mesos, i contrastant amb les variacions positives dels anteriors cinc mesos. En relació al tipus de vehicles matriculats, les camionetes s’han incrementat un 25%, mentre que els turismes han baixat un 11,3%, les motos i ciclomotors un 4,5% i els altres vehicles un 20%.

Durant el mes d’agost s’han matriculat un total de 154 vehicles, un 8,3% menys que l’agost del 2012. Concretament, s’han matriculat 94 turismes, un 11,3% menys que l’agost passast, 42 motos i ciclomotors, un 4,5% menys, 10 camions i camionetes, un 25% més, i 8 altres vehicles, un 20% menys.

Les matriculacions de vehicles acumulades durant aquest any 2013 han estat 1.606, un 1,2% més respecte al mateix període de l’any anterior. En canvi, l’acumulat dels darrers 12 mesos ha estat de 2.278 matriculacions, un 7,7% menys que el mateix període de l’any anterior.

Pel que fa a les dades ajustades, un cop eliminades les variacions degudes als efectes del calendari, es constata una baixada de les matriculacions del 0,2% durant l’agost, contrastant amb els increments que s’han produït en els cinc mesos anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada