Les matriculacions de vehicles durant el mes de feb rer han estat de 148 el que suposa una variació percentual negativa del -12,9% respecte el mes de febrer de l’any anterior. Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les matriculacions de vehicles han estat de 2.218 el que suposa una variació percentual negativa del -12,7% respecte el mateix període de l’any anterior.

Pel que fa a les dades mensuals ajustades, les matriculacions de vehicles durant el mes de febrer han suposat un decrement percentual del -0,2% respe cte el mes de gener de 2013, mantenint un lleu increment, durant aquest darrer trimestre, res pecte el mes anterior.

Les matriculacions de vehicles durant el mes de febrer han estat de 148 el que suposa una variació percentual negativa respecte al mes de febrer de l’any anterior del -12,9%. Els turismes  han tingut una variació percentual negativa del -21,6%, mentre que les motocicletes i ciclomotors han tingut un augment del +33,3% i els camions i camionetes del +8,3%.

Les matriculacions de vehicles acumulades durant aquest any 2013 han estat de 319 el que suposa una variació percentual negativa del -11,4%.

Tant els Turismes com els Camions i camionetes tenen una variació percentual negativa d el -12,3% i del -50,0%, respectivament.

L’acumulat de matriculacions dels darrers 12 mesos ha estat de 2.218, el que suposa una variació percentual negativa del -12,7% respecte al mateix període de l’any anterior. Els turismes i els Camions i camionetes presenten una variació percentual negativa del -18,8% i -16,1% respectivament. D’altra banda, les motocicletes i c iclomotors presenten una variació percentual positiva del +5,6%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada