Les matriculacions de vehicles durant el setembre han estat de 188, el que suposa un augment del 38,2% respecte al mateix mes de l’any anterior. Així ho ha fet públic aquest dilluns el Departament d’Estadística en una nota en què posa en relleu que pel que fa a les matriculacions acumulades durant aquest any 2013, ascendeixen a 1.794, el que suposa un increment del 4,1% respecte al mateix període de l’any anterior. Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les matriculacions de vehicles han estat de 2.330 el que representa una disminució del 2,4% respecte al mateix període de l’any anterior.

Les matriculacions de vehicles durant el mes de setembre han estat de 188, és a dir, un 38,2% més que el mateix període de l’any passat. Els turismes han registrat un augment del 52,4%, les motocicletes i ciclomotors del 8,1%, i els camions i camionetes del 250%. D’altra banda, els altres vehicles han comptabilitzat una disminució respecte al mes de setembre de l’any anterior del 30,8%.

Les matriculacions de vehicles acumulades durant aquest any 2013 han estat de 1.794, el que suposa una variació percentual positiva del 4,1% respecte al mateix període de l’any anterior. Els turismes, camions i camionetes i els altres vehicles han registrat un augment del 2,3%, 10,5% i 47,4%, respectivament. Les motocicletes i ciclomotors han tingut una variació percentual negativa del 3,6%.

L’acumulat de matriculacions dels darrers dotze mesos ha estat de 2.330, el que suposa una diminució del 2,4% respecte al mateix període de l’any anterior. Els turismes, motocicletes i ciclomotors i camions i camionetes han disminuït en un 5%, 2,3% i 4,5%, respectivament. Els altres vehicles han tingut una variació percentual positiva del 37,9%.

Pel que fa a les dades mensuals ajustades, un cop eliminades les variacions causades pels efectes del calendari i del període de l’any, es constata una variació percentual negativa aquest mes de setembre sent la més baixa dels últims sis mesos (0,8%) i contrastant amb les variacions positives dels anteriors cinc mesos. Els turismes continuen la tendència a la baixa dels últims sis mesos amb un 1,2%. Les motocicletes i ciclomotors presenten una variació percentual negativa del 0,9% i els camions i camionetes una disminució del 0,2% que trenca amb els cinc mesos anteriors de variacions percentuals positives. Els altres vehicles presenten una davallada del 3,5% també continuant amb la tendència a la baixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada