Les mares es mostren decebudes perquè el Ministeri no té en compte les seves opinions

Les mares dels alumnes de la professora a la qual podria no perllongar-se-li la seva estada a Andorra, s’han mostrat aquest divendres decebudes per les declaracions fetes pel Ministeri d’Educació espanyol, perquè, ja que la decisió no és definitiva, volen que tinguin en compte que tant els pares com els alumnes estan satisfets amb la docent, a diferència del que s’afirmaria en l’informe. Tal com ha explicat A una de les mares, Eva Esteban, no estan en contra dels procediments que s’utilitzen per avaluar els professors, però lamenten que el Ministeri no especifiqui realment quines queixes tenen de la professora, i que neguin que l’informe digui que ensenya a un nivell massa alt. Esteban ha reiterat que tot i no ser experts en pedagogia, els pares creuen que el sistema d’ensenyament que utilitza la professora és positiu per als seus fills, perquè ‘són feliços i van contents a l’escola’.

Eva Esteban ha lamentat que tot i que els pares són part afectada, ningú els ha demanat el seu punt de vista, ni hagin comprovat que no és cert que tinguin una mala relació amb la mestra. En aquest sentit, reclamen al Ministeri d’Educació que se’ls escolti abans de prendre la decisió definitiva, perquè consideren que els motius que exposen no són certs.

En referència al comunicat enviat aquest divendres pel Ministeri d’Educació espanyol, Esteban ha indicat que no estan en contra dels procediments que s’utilitzen per avaluar els professors, que es detallen àmpliament en el comunicat, però ha explicat que estan indignats perquè no especifiquen el punt principal de la polèmica, és a dir, quins són els motius pels quals es voldria retornar al seu lloc d’origen la professora.

Les mares també s’han mostrat decebudes perquè esperaven que amb el comunicat, Educació fes marxa enrere o almenys es comprometés a tenir en compte els seus punts de vista, cosa que no ha estat així. A més, també volien que l’ambaixador donés la cara i es retractés de les seves declaracions, en les que afirmava que l’informe no parlava dels motius que han sortit a la llum sense haver-lo llegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *