Les Jornades Gastronòmiques de l’Alt Urgell han servit prop de 700 àpats

jornades-gastronomiquesEls restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Alt Urgell han fet un balanç satisfactori de la proposta, recuperada després de vuit anys sense celebrar-se. En total, els 17 restaurants adherits, un dels quals andorrà, han servit prop de 700 àpats dels menús inclosos en l’esdeveniment.

El president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, Miquel Àngel Sánchez, considera que el retorn de les Jornades ha complert amb les expectatives i que ha servit per promocionar la comarca en un element cada vegada més valorat pels visitants a l’hora de triar destí com és el de la cuina.

Un dels elements identificatius de la nova etapa és l’aposta pels productes de proximitat, per tal de comptar amb un tret distintiu respecte d’activitats semblants que es fan a la resta del país.

Els organitzadors ja preparen la propera edició, que es vol celebrar novament al mes d’abril i en què es proposarà incorporar-hi els bars. Els establiments que s’hi sumin podran oferir la tapa pròpia de les Jornades.

L’activitat es va iniciar l’11 d’abril amb un sopar inaugural en què es podia tastar les creacions culinàries d’una dotzena dels restaurants participants.