Les jornades de cuina d’hivern Lo Mandongo entren a la recta final

A una setmana per cloure les jornades de cuina d’hivern, els restaurants participants a Lo Mandongo fan un bon balanç d’aquesta novena edició. La resposta dels clients està sent molt positiva, ja que es tracta de menús atractius a preus molt ajustats. Els responsables dels restaurants estan convençuts que les jornades emmarcades en La Massana Fogons són una bona eina de promoció de la gastronomia local. Fins al final de la campanya no tindran les dades del nombre de menús venuts, però asseguren que la percepció és molt bona. Això sí, matisen que perquè les jornades funcionin, cal que els mateixos establiments els ofereixin als seus clients i participin en la difusió de la proposta.

Una de les novetats d’enguany ha estat l’ampliació de les jornades en quinze dies, després del retorn positiu de les passades edicions.

Les jornades són el fruit del treball conjunt del Comú de la Massana i els restauradors de la parròquia. Participen en aquesta edició vint-i-dos restaurants: Borda Eulari, La llum d’oli, La Pampa, la Tasca d’Arinsal, Sagardotegui Herri, Sant Romà, Émo Hotel Palomé, la Torrada, l’Hort de Casa, Borda Xixerella, Borda Casa Vella Palés, Borda Raubert, El Racó de la Fina, Hotel Rutllan, La Borda de l’Avi, La Cosa Nostra, Tequilando, Abba Xalet Suites Hotel, Alberg Borda Jovell, Molí dels Fanals, Bonet i el Rústic.

Els restaurants ofereixen menús variats amb una bona relació qualitat preu, entre els 15 i els 29 euros. El protagonista de tots els menús és la carn de porc, un producte amb infinitat de possibilitats culinàries.

Les jornades s’allargaran fins l’últim dia de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada