Les Janeiras s’acomiaden a la Catedral

janeirasEl Grup de Folklore Casa de Portugal va concloure ahir diumenge, la tradicional cantada de Janeiras a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, en presència de l’Arquebisbe i Copríncep d’Andorra, Mns. Joan Enric Vives. Els membres del Grup abillats amb els vestits tradicionals portuguesos van solemnitzar la Missa dominical i en acabar van oferir a tots els assistents la tradicional cantada de Janeiras.

Després de tres caps de setmana d’intensa activitat, més d’una trentena de locals visitats des de domicilis particulars, establiments comercials, l’Església de Santa Eulàlia d’Encamp i de Sant Esteve a Andorra la Vella, i institucions com la Residència Clara Rabassa i Residència el Cedre, van rebre enguany el cant de les Janeiras en un ambient de germanor i de desitg de bon any 2015.

Enguany el Grup celebrava deu anys de Janeiras al Principat, iniciativa tradicional portuguesa que va néixer l’any 2006 amb motiu de les commemoracions del desè aniversari de l’agrupació.

El Grup de Folklore Casa de Portugal inicia ara la preparació del cinquè Festival de Folklore Ibèric – Principat d’Andorra que tindrà lloc el dia 2 de maig a Escaldes-Engordany així com la segona edició del mercat tradicional “O Feirão” prevista pel mes de juliol.”

Text i foto:Grup de Folklore Casa de Portugal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.