La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà una tercera edició del seminari titulat “Les intel·ligències múltiples a l’aula: com programar a partir de les intel·ligències múltiples”. Aquest seminari s’adreça a estudiants i professionals de l’educació de maternal i primera i segona ensenyança. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 17 i 18 de juny. La preinscripció està oberta fins al 3 de juny. El preu és de 80 euros.

L’objectiu del curs és dotar als professionals de l’educació amb els coneixements necessaris per aplicar la teoria de les intel·ligències múltiples a les seves pràctiques pedagògiques. En les últimes dècades la intel·ligència ha passat d’entendre’s estàtica i única a dinàmica i múltiple i els professionals de l’educació cada vegada són més conscients de la diversitat intel·lectual a l’aula.

En aquest canvi de paradigma les pràctiques pedagògiques poden servir per acompanyar als alumnes en el desenvolupament de les competències diverses, un treball que incideix molt positivament en l’autoestima i la motivació. En el seminari s’aprendrà a crear propostes d’aula a partir de les intel·ligències múltiples, es veuran molts exemples i es treballarà en grups per programar a partir de la teoria.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. 

Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada