El Consell de Ministres ha aprovat avui el calendari de l’examen del Diploma oficial de llengua catalana, usuari experimentat, nivell C1, per a escolars.

L’examen del nivell C1 va adreçat als alumnes que cursen segon de batxillerat o terminale al col·legi espanyol María Moliner de la Margineda o al Lycée Comte de Foix, i que hagin cursat l’assignatura de llengua catalana durant els dos darrers cursos escolars.

Així doncs els estudiants que estiguin interessats podran inscriure’s gratuïtament a partir del poper 23 de febrer fins al 17 de març. Aquests hauran de dirigir-se al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern i complementar la sol·licitud adjuntant el certificat lliurat pel seu professor de llengua catalana, una fotocòpia del passaport o del document oficial d’identitat (per a les persones no andorranes) i un sobre amb un segell ordinari de correu nacional on consti l’adreça del domicili del candidat. 

L’examen del nivell C1 s’estructura en quatre blocs repartits en proves escrites i orals on s’avaluarà la comprensió, l’expressió, i la interacció de l’alumne.  La prova escrita es durà a terme l’1 d’abril, i les proves orals el 5 i 26 d’abril al Centre de Formació Professional.

El dia 15 de juny, a les 9 hores, es publicarà el tauler d’anuncis del ministeri Educació i Ensenyament Superior, a Sant Julià de Lòria i a la pàgina web www.educació.ad, els números del passaport o del document d’identitat dels candidats declarats “aptes” i “no aptes”. Posteriorment, els candidats rebran per correu les qualificacions obtingudes a l’examen del Diploma oficial de llengua catalana, nivell C1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada