estiu-encampLes activitats d’estiu 4×15, que s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, van finalitzar la primera setmana de setembre, i les Colònies Cortals -de 8 anys a 17 anys- van realitzar-se durant el mes de juliol. Les activitats organitzades per aquest estiu des del Departament de Joventut i Esports del Comú Encamp han estat molt satisfactòries i tots els usuaris han quedat contents amb el servei.

De fet, les xifres també són molt positives perquè comparat amb l’any passat la tendència d’inscripcions ha anat a l’alça. Així, es pot parlar d’un augment d’inscripcions del 30% pel que fa a les activitats 4×15, on van participar un total de 490 infants repartits entre les 9 setmanes, 112 més que l’any passat. En aquest cas, les places estaven limitades a 50 persones per setmana però es van haver d’ampliar les inscripcions per complir amb les necessitats dels usuaris.  Pel que fa al Pas de la Casa, les activitats 4×15 han tingut un total de 30 inscrits, augmentant lleugerament les dades respecte de l’any passat.

D’altra banda, pel que fa a les Colònies Cortals, els dos torns han completat l’aforament i s’ha registrat un total de 90 joves i infants. Així, enguany les xifres s’han igualat a les de l’any passat. Els participants s’han allotjat a l’Alberg de la Baronia, on han dut a terme diverses activitats com esports d’aventura, excursions i acampades, entre d’altres.

El centre d’interès de les colònies d’enguany ha estat Continental Cultura, i s’ha explicat als infants que les cultures són el resultat de molts processos de barreja racial, lingüística i religiosa, i són vives i evolucionen constantment, perquè no estan aïllades. Així, els més petits de la casa i els joves de la parròquia han treballat de forma lúdica, cultural i esportiva les cultures del món per enriquir-los en aquest àmbit.

En general el balanç de les dues activitats proposades per aquest estiu és molt bo, ja que s’han superat les expectatives d’inscripcions i a més s’han pogut realitzar totes les activitats programades.

Text i foto: Comú d’Encamp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada