duanaLes importacions durant el gener han estat per un valor de 87,02 milions d’euros, el que suposa una disminució del 5,2% respecte al mateix mes de l’any anterior. Així ho ha fet públic aquest dilluns el Departament d’Estadística que també ha assenyalat que pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos les importacions han estat per un valor d’1.084,48 milions d’euros, el que es tradueix en una variació percentual negativa del 0,6% respecte a l’acumulat del mateix període de l’any anterior en què les importacions en valor van ascendir a 1.091,27 milions d’euros.

El gener s’ha tancat amb unes importacions per valor de 87,02 milions d’euros, el que suposa una disminució del 5,2% respecte al mes de gener de l’any anterior. Destaquen les variacions percentuals positives de joieria, vestit i calçat (6%), alimentació (3,8) i construcció (3,7%). Com a variacions percentuals negatives destaquen combustibles (31,1%) i begudes i tabac (10,6%).

Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos les importacions han estat per un valor d’1.084,48 milions d’euros, el que suposa un augment del 0,6% respecte al mateix període de l’any anterior en què les importacions en valor van ascendir a 1.091,27 milions d’euros. Les partides importades amb variació percentual positiva i més pes relatiu són alimentació (1,2%), vestit i calçat (0,3%), industrial (5%), farmàcia-perfumeria (1,9%), electrònica (7,5%) i begudes i tabac (3,9%). Disminueixen percentualment, per importància relativa combustibles (28,5%), i construcció (4,2%).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada