importacions

Les  importacions durant el mes d’agost han representat un valor de 99,18 milions d’euros, el que suposa una variació percentual positiva del +11,2% respecte al mes d’agost de l’any anterior. Sense el capítol “Energia”, la variació percentual de les importacions és d’un +11,4%. Pel que fa les exportacions, han representat un valor de 5,28 milions d’euros, el que suposa una variació percentual positiva del +8,8% respecte al mateix mes de l’any anterior.

Les importacions durant el mes de setembre han representat un valor de 100,21 milions d’euros, el que suposa una variació percentual negativa del -0,2% respecte al mes de setembre de l’any anterior. En canvi, sense el capítol “Energia”, la variació percentual de les importacions és d’un +2,8%. Pel que fa les exportacions, han representat un valor de 8,06 milions d’euros, el que suposa una variació percentual negativa del -2,5% respecte al mateix mes de l’any anterior.

Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, fins al mes de setembre les importacions han totalitzat un valor de 1.207,86 milions d’euros, el que suposa una variació percentual positiva del +3,9% respecte a l’acumulat del mateix període de l’any anterior. Sense el capítol “Energia”, les importacions en valor dels darrers dotze mesos suposen un +6,5% superior al mateix període de l’any anterior. Pel que fa a les exportacions, aquestes han estat per un valor de 89,23 milions d’euros, amb un augment del +12,0%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada