Les importacions durant el mes de gener han estat per un valor de 91,8 milions d’euros, el que suposa un increment respecte el mes de gener de l’any anterior del +6,6%. Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les importacions han estat per un valor de 1.091,3 milions d’euros, el que suposa una disminució respecte el mateix període de l’any anterior del -5,0%.

Les exportacions durant el mes de gener han estat per un valor de 5,7 milions d’euros, el que suposa un increment respecte el mes de gener de l’any anterior del +64,2%. Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les exportacions han estat per un valor de 55,4 milions d’euros, el que suposa una disminució respecte el mateix període de l’any anterior del -0,4%.

La importació de carburants durant el mes de gener s’ha situat en 19,06 milions de litres el que suposa un increment percentual respecte el mes de gener de l’any anterior del +10,9%. Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos, la importació de carburants ha estat de 186,24 milions de litres el que suposa un increment percentual del +1,4% respecte les dades acumulades del mateix període de l’any anterior.

Pel que fa a les dades ajustades, la importació de carburants presenta disminucions percentuals lleugerament negatives i constants en el darrer trimestre del 2012 per després estabilitzar-se al mes de gener del 2013. El Fuel domèstic presenta al mes de gener un increment percentual del +0,4% mentre que la Gasolina sense plom i el Gasoil s’estabilitzen.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada