Les imatges del concurs #OSnow protagonitzen la tercera ruta fotogràfica d’Ordino

El Comú d’Ordino ha presentat aquest dilluns la tercera exposició pels carrers del nucli històric del poble que en aquesta ocasió mostra les setze fotografies finalistes del concurs convocat per Instagram amb l’etiqueta #OSnow. L’objectiu és donar continuïtat a la campanya iniciada amb l’exposició de fotografies històriques Ordino ReViu i aconseguir l’objectiu de fer circular els turistes pel casc antic de la parròquia, segons ha explicat la cap del Departament de Turisme, Cristina Ariño.

Els paisatges nevats de Copenhagen, Nova York, Munic, Andorra o el Japó són algunes de les imatges rebudes a través del concurs convocat per la xarxa social Instagram que es podran veure durant els propers tres mesos pels carrers del nucli històric d’Ordino. Es tracta de les setze finalistes del concurs #OSnow, triades d’entre més de 3.000 imatges. L’objectiu de la campanya, com ha recordat el conseller de Comúnicació, Ludovic Albós, era donar a conèixer Ordino i establir un vincle amb altres comunitats a través de la xarxa i l’etiqueta #OSnow.

La valoració és ‘molt positiva’, com ha indicat la cap del Departament de Turisme, Cristina Ariño, ja que han superat de llarg la previsió del miler d’imatges i uns 1.200 usuaris han consultat informació sobre Ordino.

Aquesta exposició segueix les mostres Ordino Reviu i 30 anys de Festival i manté l’objectiu de fer circular els visitants pels carrers del nucli històric de la parròquia i donar vida als establiments. ‘L’estiu i la primavera donen més per passejar’, ha reconegut Ariño, però amb aquesta activitat ‘s’estan una hora o una hora i mitja més’ el que pot fer, per exemple, que es quedin a dinar, ha apuntat.

El projecte s’emmarca també dins la iniciativa d’Smart Cities impulsada per Andorra Telecom, ja que a través de codis QR es pot accedir a informació complementària sobre les imatges. Tot i així, la xarxa wi-fi instal·lada per la parapública segueix estant limitada i no permet l’accés ni des de tots els punts de la ruta fotogràfica ni als seus continguts.

De cara a l’estiu, ha informat la responsable del Departament de Turisme, s’han plantejat exposar diferents productes turístics com pot ser el Parc Natural de Sorteny.