Turisme de Canàries, una de les destinacions més visitades d’Europa, ha realitzat el primer estudi en xarxes socials que mesura la felicitat dels viatgers. L’enquesta s’ha realitzat mitjançant PollStickers, una nova aplicació d’Instagram innovadora en format i contingut que permet conèixer l’opinió dels usuaris de forma ràpida i dinàmica.

L’enquesta s’ha publicat a Espanya, Itàlia i Regne Unit i ha obtingut més de 185.000 respostes. Les dades de l’enquesta s’han recollit mitjançant 16 preguntes específiques.

L’estudi ha revelat dades coincidents en els tres països: el més clar, amb un percentatge revelador de més del 85%, és que unes vacances en un clima càlid aporten més felicitat que les vacances passades en una destinació de clima fred, o que unes vacances en companyia són preferides enfront de la possibilitat d’uns dies de descans en solitari. De fet, el 77% afirma que és més important amb qui viatges que on viatges.

Tot i que les vacances són sinònim de relax, un 60% dels participants afirma que se senten feliços fent viatges d’aventura mentre que només un 40% admet que la seva felicitat està en el descans.

L’estudi també revela preferències dispars entre països. Al Regne Unit gairebé la meitat dels participants (49%) es decanten per l’oci nocturn, mentre que a Espanya i Itàlia la gran majoria prefereixen “viure el dia”: el 78% dels espanyols i el 72% dels italians diuen preferir clarament les activitats diürnes.

Pel que fa a l’organització en temps de relax, l’enquesta mostra que els espanyols són els que més feliços se senten davant de la improvisació. Un 54% així ho demostra, enfront dels britànics que són els que més planifiquen el seu temps lliure.
 
I, les comoditats fan feliç a la gent? Doncs sembla que així és al Regne Unit i Itàlia. Ells són els que més se senten atrets per les platges amb bar-terrassa, mentre que als espanyols (71%) els encanten les platges verges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada