hotel2L´ocupació hotelera durant les festes nadalenques ha arribat gairebé al 92%. Una dada cinc punts per damunt de les expectatives de la Unió Hotelera. És una bona xifra respecte a l’any passat, però queda lluny de les de fa tres o quatre anys. Espanyols, portuguesos i russos s’han anat intercanviant el protagonisme al llarg de les festes.

Tot i que encara no és una dada definitiva, durant les passades festes l’ocupació dels hotels ha fregat el 92%. S´haurien superat, així, les expectatives del sector hoteler, que preveia una ocupació del 87%. Segons Oscar Julian, portaveu de la Unió Hotelera, és una bona xifra si es compara amb la de l´any passat, però queda lluny de les de fa tres o quatre anys.

La distribució dels turistes ha estat regular per totes les parròquies, sense grans concentracions en alguna en concret. Per procedència, a la primera part de les festes es va notar una alta presència de turistes espanyols. A meitat del període nadalenc es va incrementar el turisme lusità i a partir del 28 de desembre va irrompre amb força el turisme rus, amb una entrada massiva a partir del dia 2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada