El comerç exterior ha estat dispar aquest mes de gener. Percentualment, les exportacions han augmentat molt per sobre de les importacions respecte del mateix període de l’any passat. En concret, les empreses han venut un 27% més de productes, mentre que l’adquisició de béns ha estat inferior a l’1%.

Les empreses andorranes han exportat productes aquest gener per un valor proper als 9 milions d’euros, xifra que representa un 27% més que el mateix mes del 2017.

Els productes de transport, farmàcia i perfumeria han estat els motors d’aquest creixement. La tendència a l’alça es manté també en el valor acumulat de les exportacions en l’últim any.

Pel que fa a les importacions, s’han adquirit béns per un valor de més de 103 milions d’euros. Una dada que representa una variació inferior a l’1% respecte del gener de l’any anterior. Els productes que més s’han comprat a l’exterior han estat els relacionats amb el transport i la construcció. Una tendència positiva que també es materialitza en les importacions acumulades en els últims dotze mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada