Creixen un 12,7% les exportacions durant el mes de juliol. Segons el departament d’Estadística, destaca l’augment de la partida begudes i tabac, que es dispara amb més 73.352 euros. Una dada que contrasta amb els poc més de 1.100 euros del mateix període de l´any anterior.

Les exportacions al juliol sumen 9,16 milions d´euros, una xifra que mostra la tendència a l´alça dels darrers mesos. En concret, un 12,7% més que el mateix mes de l´any passat. També, des de principi d´any, es registra un creixement destacat d´un 24,3% més d´exportacions.

Per partides, destaca el tabac i les begudes, que es disparen amb una variació percentual de 6.129,2%. Els productes farmacèutics i la perfumeria també contribueixen a aquestes xifres amb un creixement del 189,5%. Per contra, la joieria cau gairebé un 80%.

Pel que fa a les importacions, es mantenen amb xifres similars a les de l´any 2016 i sumen 109 milions d´euros. El creixement més significatiu correspon al capítol transports, amb un augment de gairebé un 47%.Com en el cas de les exportacions, cau també la joieria. La construcció també és un dels sectors més afectats, amb un descens del 14%.

Al juliol es mantenen les importacions de carburants en 12,76 milions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada