Les estructures de Meritxell es desballestaran

estructures2Ara que l´avinguda Meritxell enceta una nova remodelació, hem de parlar de les estructures de ferro que s’hi van col·locar fa gairebé deu anys, i que, un cop instal·lades, es van retirar. Això va provocar litigis entre el comú d’Andorra la Vella i l’arquitecta Bernadetta Tagliabue, que va haver de ser indemnitzada. Anys després ja sabem què es farà amb les polèmiques estructures: aniran a la ferralla.

Any 2005. Aquest era l’aspecte de l’avinguda Meritxell amb les estructures polèmiques dissenyades pel despatx d’arquitectes de Bernadetta Tagliabue. No van agradar i el comú va decidir retirar-les. Vuit anys després que es desmuntessin de l´avinguda Meritxell i es deixessin a l’aparcament del Ribal, ara seran finalment retirades del lloc i desballestades.

Després de treure l’afer a subhasta nacional, els treballs s’han licitat a l’empresa Recuperacions Fèrriques per un import de 5.000 euros. Recordem que el 2005 es van desmuntar les estructures i el 2006 es parava la remodelació. Això provocava que la prestigiosa arquitecta italiana que va idear el projecte, Bernadetta Tagliabue, denunciés el comú de la capital, que la va haver d’indemnitzar amb 345.000 euros per vulnerar els drets d’autor i per la redacció del projecte.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES