Les estrelles de l’Òpera de París estrenaran dues peces a la Temporada

El proper diumenge a les 18h00 les estrelles de l’Òpera de París actuaran a Andorra dins del marc de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella MoraBanc. Tot i els seus 300 anys d’escola clàssica, el Ballet de l’Òpera de Paris és una de les companyies més grans i importants de dansa contemporània del món. A Andorra arriben en format gala d’estrelles amb quatre dels seus millors noms: Amandine Albisson, Valentine Colasante, Laetitia Pujol i Hugo Marchand.

 

La seva actuació coincideix amb els 25 anys de la Temporada i per a aquesta efemèride han preparat un espectacle amb dues parts i dues estrenes mundials. Sobre l’escenari del Centre de Congressos es podran veure per primer cop les peces Arbakkinn i Back to Bach. La resta del programa està especialment pensat per poder apreciar la varietat d’estils i registres que té la companyia amb obres de William Forsythe, Edouard Lock, Mario Bigonzetti o Angelin Preljocaj.

 

El talent de les estrelles de l’Òpera de París estarà acompanyat amb música en directe a càrrec de músics de la mateixa companyia: dos acordionistes i una pianista, que s’afegiran a la música enregistrada. La interpretació de la música en viu forma part indissoluble de l’escena i afegeix més sensibilitat i emoció a les coreografies.