Les estacions d’esquí catalanes tornen a ampliar gruixos amb les darreres nevades

Les estacions d’esquí catalanes que romanen obertes durant aquest mes d’abril oferiran gruixos de neu encara més grans de cara a aquest cap de setmana. El temporal de les darreres hores ha tornat a beneficiar el sector.

Així, per exemple, pel que fa a l’esquí nòrdic les estacions han acumulat gruixos d’entre 5 i 10 centímetres de neu nova, segons ha informat Tot Nòrdic. A l’Alt Urgell, Tuixent-la Vansa continua oberta amb 20 quilòmetres de circuits i gruixos de fins a 80 centímetres. El mateix passa amb Lles i Aransa, on acumulen més d’un metre.

L’altra estació de la Cerdanya, Guils-Fontanera, segueix oberta cada dia amb 37 quilòmetres condicionats. Bosc Virós i Naturlàndia-la Rabassa també segueixen a ple rendiment.

En esquí alpí, estacions com Grandvalira han rebut fins a 20 centímetres de neu i mantenen gruixos màxims de 2 metres. El domini andorrà té intenció de tancar el 28 d’abril, mentre que Vallnord ho farà aquest diumenge, tot i disposar de fins a 3 metres al sector d’Arcalís.

Masella referma amb les darreres nevades la previsió de seguir oberta cada dia durant aquest mes, mentre que la Molina i Port Ainé seguiran funcionant els caps de setmana. A la Catalunya Nord, només roman oberta Els Angles. De la seva part, Baqueira-Beret manté uns gruixos màxims de 4 metres. Vall de Núria i Vallter també allarguen la temporada.