Les estacions d’esquí catalanes confirmen l’obertura dilluns i Aramón l’anuncia pel 23 de desembre

pistes d'esquí de la Molina
Pistes d’esquí de la Molina. Foto: ARXIU

Les estacions d’esquí catalanes confirmen que obriran aquest dilluns 14 de desembre. La reunió del Procicat no ha canviat l’acord anunciat divendres per tots els dominis esquiables de Catalunya.

El Procicat que, finalment s’ha reunit aquest dissabte al matí després d’haver ajornat la trobada fins a tres vegades, ha acordat la relaxació d’algunes mesures del primer tram del pla de desescalada català. La més destacada, que el tancament perimetral de cap de setmana passarà de ser municipal a comarcal a partir de la setmana vinent, vigent de les 6h de divendres a les 6h de dilluns. Les restriccions per entrar i sortir de Catalunya sí que es mantenen, excepte per als casos justificats.

Pe que fa a les estacions d’esquí aragoneses, agrupades sota la marca Aramón, obriran el proper dimecres 23 de desembre sempre que s’aixequin les restriccions de mobilitat en el territori. El grup Aramón justifica la decisió amb el suport de mesures i protocols sanitaris per garantir l’equilibri entre la salut i l’economia del territori. El grup Aramón aglutina tres de les cinc estacions aragoneses. Les altres dues també preveuen posar-se en marxa quan es relaxin les restriccions de mobilitat a la comunitat autònoma.

TOTES LES NOTÍCIES