Les estacions d´esquí acomiaden aquest dilluns la temporada amb la majoria de les pistes obertes. Tot i que una Setmana Santa tardana en el calendari ha fet que l’afluència d´esquiadors hagi estat més baixa que altres dies, els responsables dels camps de neu es mostren satisfets amb els primers balanços d´aquest hivern. En el cas de Pal-Arinsal, s´espera tancar una temporada de rècord.
Els esquiadors aprofiten les últimes hores d’esquí aquets dilluns de Pasqua en què les estacions del país posen punt i final a la temporada, que acaba amb bon temps i la majoria de les pistes obertes.

A Pal-Arinsal aquest matí els pocs esquiadors que han preferit la neu a les mones o a la platja gaudien de més del 95% de les pistes obertes i gruixos d’entre 70 i 150 centímetres. Tot i la baixa afluència d’aquest Dilluns de Pasqua, les estacions es mostren satisfetes amb els primers balanços de la temporada.

En el cas de Pal-Arinsal s’espera superar la xifra d’esquiadors i de facturació d’altres anys. El director, Josep Marticella, qualifica la temporada d'”atípica” perquè, explica, “fins el febrer-març anàvem molt per sobre que els anys anteriors, però amb la setmana santa a mitjans d’abril registrarem les mateixes xifres d’ocupació”. Afegeix que “la despesa mitjana ha augmentat moltíssim” i, en aquest sentit, augura “un any rècord”.

Des de l’estació, també es mostren satisfets d’haver tingut menys accidents que altres temporades.

Tot i ser l’últim dia de la temporada, alguns s’han atrevit a posar-se els esquís per primera vegada. D’altres, no tenien en ment aprofitar aquests dies de Setmana Santa per esquiar, però s’han animat en veure que algunes estacions, com Vallnord, oferien forfets gratuïts.

Ara, les estacions d´esquí s´agafen uns dies de vacances. Un descans curt, perquè totes fa setmanes que treballen intensament per tenir les instal·lacions a punt per rebre els clients aquest estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada