escoles-seu

Les Escoles Municipals de Música, Art i Dansa de la Seu d’Urgell obren el procés de les seves respectives preinscripcions i matrícules de cara al pròxim curs 2014-2015.

Pel que fa a l’Escola Municipal de Música la matrícula pels actuals alumnes es pot realitzar ja i fins el divendres 6 de juny. Pel que fa als nous alumnes poden fer la seva preinscripció per al nou curs 2014-2015 fins el divendres 6 de juny, mentre que el període de matrícula per aquests nous alumnes seran els dies 12 i 13 de juny.

Tant les matrícules com les preinscripcions es poden formalitzar a la secretaria de la mateixa Escola Municipal de Música, situada a la primera planta del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Respecte a les matrícules a l’Escola Municipal d’Art i a l’Escola Municipal de Dansa de la Seu d’Urgell aquestes tindran lloc la setmana del 16 a 20 de juny. Es poden tramitar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc com per via telemàtica al web municipal www.laseu.cat

Cal destacar que l’Escola Municipal de Dansa ofereix dues novetats de cara al curs vinent: dansa per a nens i nenes de 3 a 5 anys i dansa per adults.

Cal remarcar com a novetat per aquest curs 2014-2015, que a causa de la llei estatal que grava les subvencions ja no es té en compte el model anterior, sinó que s’aplica una tarifa única per a tothom, sense fer distinció entre empadronats i no empadronats a la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada