Demà dilluns 17 de setembre s’obren les inscripcions tant telemàtiques com presencials per a les 21 activitats físiques que proposa el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per aquest nou curs 2018-2019.

Les inscripcions on line de les escoles esportives municipals es podran fer des del web municipal www.laseu.cat , mentre que les inscripcions presencials caldrà fer-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc. Val a dir que les inscripcions restaran obertes fins que hi hagi places a cadascuna de les activitats.

Com cada any, hi ha programades propostes esportives adreçades a totes les franges d’edat: infants, joves adults i gent gran. Totes elles s’iniciaran el mes d’octubre.

Les activitats

Les escoles esportives municipals per al públic infantils són el tennis taula i els escacs. Les activitats exclusives per a persones a partir de 65 anys són l’aiguagim, els escacs, la gimnàstica de manteniment i els escacs, aquestes dues tindran lloc tant a la Seu com a Castellciutat.

Les activitats esportives per a totes les edats són: tai txi, correcció postural, pàdel, teles acrobàtiques, tennis, condicionament físic, estiraments i col·locació, ioga, gimnàstica amb coreografies, boxa i les danses tradicionals.

Tota aquesta informació de les escoles esportives municipals està recollida en un fulletó que s’envia a totes les bústies del municipi. Aquest díptic informatiu també es pot trobar tant a l’OAC com a les diferents instal·lacions esportives municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada