Les Escoles Esportives de la Seu ofereixen més d’una dotzena d’activitats físiques per al nou curs

Cartell informant de les noves activitats de les Escoles Esportes Municipals de la Seu
Cartell informant de les noves activitats de les Escoles Esportes Municipals (Ajuntament de la Seu)

El proper dilluns dia 12 de setembre s’obren les inscripcions de forma telemàtica a les activitats que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les inscripcions s’obriran a les nou del matí de dilluns.

Les activitats s’iniciaran a partir de dilluns 3 d’octubre. Totes les activitats que ofereixen les Escoles Esportives Municipals, aquest curs, es tornen a realitzar amb absoluta normalitat i sense mesures sanitàries especials.

Les activitats per al públic infantil mantenen l’oferta, força consolidada, de les teles acrobàtiques (a partir de 5 anys) i tennis (a partir de 5 anys i per a totes les edats).

Les EEM per a totes les edats són: correcció postural, condicionament físic, estiraments i col·locació, gimnàstica coreografies i tennis.

Les activitats exclusives i limitades per a la gent gran són: aiguagim, gimnàstica de manteniment i ioga. L’oferta de l’activitat de ioga per a persones grans, enguany, s’estructura en grups d’edat, de manera que el tipus de treball es pugui adaptar millor a les capacitats de cada persona.

 

Activitats a Castellciutat

Les activitats destacades a Castellciutat són: ioga i la gimnàstica de manteniment. Les places són limitades. Les classes començaran a l’octubre.

 

Fulletó informatiu

Tota la informació de les EEM està recollida en un díptic que s’està fent arribar a totes les llars de la ciutat. Aquest fulletó ja es pot consultar online al web municipal http://esports.laseu.cat

TOTES LES NOTÍCIES