Demà dilluns 16 de setembre s’obren les inscripcions tant telemàtiques com presencials per les 19 activitats físiques que ofereix per aquest nou curs el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Les inscripcions on line de cadascuna de les escoles esportives municipals es podran fer des del web municipal www.laseu.cat , mentre que les inscripcions presencials caldrà fer-les a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc. Les inscripcions restaran obertes fins que hi hagi places a cadascuna de les activitats.

Com en cada curs, hi ha programades propostes esportives adreçades a totes les franges d’edat: infants, joves, adults i gent gran. Totes elles s’iniciaran el mes d’octubre.

 

Les activitats
Les escoles esportives municipals per al públic infantil són el tennis taula i els escacs (ambdues a partir de 6 anys) i les teles acrobàtiques (a partir de 5 anys).

Les activitats exclusives per a persones a partir de 65 anys són l’aiguagim, la gimnàstica de manteniment i els escacs, les quals es portaran  terme a la Seu d’Urgell, mentre que a Castellciutat s’hi farà gimnàstica de manteniment i ioga, ambdues activitats recomanades i orientades a persones majors de 50 anys.

Les propostes esportives per a totes les edats són: tai txi, correcció postural, pàdel, tennis, condicionament físic, estiraments i col·locació, sietai, gimnàstica amb coreografies, batxata, salsa, kizomba i balls de saló i danses tradicionals.

Tota la informació de les escoles esportives municipals està recollida en un díptic que s’envia a tots les bústies particulars de la Seu d’Urgell. Aquest fulletó també es pot trobar tant a l’OAC com a les diferents instal·lacions esportives municipals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada