El ministeri d’Educació i Joventut i l’ambaixada del Regne d’Espanya han rebut la comunicació oficial del Govern espanyol en la qual informa que garanteix la continuïtat i permanència de l’acció educativa exterior d’Espanya a Andorra. La comunicació assegura també que les escoles de titularitat espanyola de la Vall d’Orient i de Sant Julià de Lòria es mantenen obertes des de segon curs del cicle d’infantil fins a l’acabament de sisè curs de primària.

La comunicació oficial precisa que el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports del Govern d’Espanya ha acordat que per al proper curs 2013-2014 no s’admetran inscripcions d’alumnes de tres anys en aquests dos centres escolars, tot i que es garanteix la continuïtat dels alumnes ja inscrits en aquestes dues escoles.

S’assegura igualment l’accés a l’ensenyament espanyol dels alumnes de tres anys que hagin fet la preinscripció als centres de Sant Julià de Lòria i Encamp a través de les escoles de titularitat espanyola situades en altres parròquies.

La ministra d’Educació i Joventut d’Andorra, Roser Suñé, que ha mantingut diversos contactes amb el seu homòleg espanyol, José Ignacio Wert, per tractar sobre el tema de la revitalització del sistema educatiu espanyol, ha demanat una nova reunió amb l’objectiu de continuar els treballs per a l’estabilització dels centres de titularitat espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada