Les escoles artístiques del Centre Cultural la Llacuna del Comú d’Andorra la Vella – l’Aula de Teatre i Dansa, l’Escola d’Art i l’Institut de Música – han programat per al Curs 2013/2014 tot un seguit de “novetats”, afegides a les diverses disciplines impartides i a mode de complement a les formacions educatives tradicionals.

L’Aula de Teatre va començar un dels cursos per a adults nascuts abans de l’any 1997, el proppassat dimarts 10 de setembre.

Es tracta del curs “Teatre d’Objectes”, que té lloc els dimarts i dijous de les 21.00 hores a les 23.00 hores.

Aquest curs, que clourà el 24 d’octubre, proposa la manipulació de qualsevol matèria, material o objecte, fins a aconseguir “donar-li vida”, per convertir-lo en company d’escena i en antagonista.

Nou curs: FEM SHAKESPEARE

Del divendres 4 de novembre i fins al divendres 22 de desembre, els dimarts i dijous, de les nou del vespre a les onze de la nit, a l’Aula de Teatre s’hi desenvoluparà un segon curs pensat per apropar l’obra de William Shakespeare als adults inscrits.

S’hi farà l’anàlisi i la representació d’escenes d’algunes de les obres més populars i emblemàtiques de l’autor com Romeu i Julieta, Titus Andrònic, Hamlet i Macbeth, per aprofundir-ne els coneixements.

Del 7 de gener i fins a finals de juny, hi ha programats tres nous cursos: “Teatre al Carrer”, “Teatre i Cinema” i “Teatre per Riure”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada