Les escoles andorranes de primera i segona ensenyança d’Ordino se sumen, el proper 13 de maig a la 18a edició de la Cursa contra la Fam que promou la Fundació Acció contra la fam.
La cursa és un projecte solidari, pedagògic i esportiu que tindrà lloc el 13 de maig a les 10 hores del matí al centre del poble d’Ordino, amb la participació de prop de 500 alumnes d’entre 8 i 18 anys.

Els participants han d’aconseguir patrocinadors que es comprometin a fer una donació determinada per cada volta al circuit que faci el corredor. Així, els participants faran el màxim de voltes possible al circuit establert per aconseguir els diners compromesos, que es destinaran a la Fundació Acció contra la fam.

Cada any, des de fa 18 anys, la Cursa contra la Fam sensibilitza a milers d’alumnes a tot el món sobre el problema de la fam i de la desnutrició al món, mobilitzant-los per lluitar contra aquesta realitat mitjançant una cursa solidària. Aquest acte permet que els joves s’impliquin en una acció que servirà per ajudar a les poblacions més desafavorides demostrant que tothom pot actuar i comprometre’s en la lluita contra la fam independentment de quina sigui la seva edat o condició.

Aquest any, més de 1.000 centres escolars de tot el món, a Espanya, França, Estats Units, Canadà i multitud de països, participaran en aquest projecte solidari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada