Les entrades per al Concert dels Jardins de Casa de la Vall es posen a la venda aquest dimecres

El proper dimecres 17 de juliol, a les 22 hores, se celebrarà el tradicional Concert Jardins de Casa de la Vall. Les entrades es posen a la venda aquest dimecres 3 de juliol. Es poden adquirir, al preu de 20 euros, a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella i a l’Oficina de Turisme d’Ordino. En cas de pluja, el concert es durà a terme al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

El concert estarà dedicat a la música de The Beatles, amb la presentació del programa The Beatles a la barroca, que se centra en el compositor, director i pianista Peter Breiner, conegut arreu del món pels seus originals arranjaments per a orquestra de cambra.

Breiner té predilecció pels temes de música pop dels The Beatles i, sobretot, per les obres de Paul McCartney i de John Lennon. El compositor agrupa diversos temes del grup de Liverpool en quatre grans concerts en clau barroca. Els tres primers són a l’estil de Haendel (Concerto Grosso), Vivaldi (Les quatre estacions) i Bach (Suite núm. 2), respectivament, i el darrer no té cap referència concreta. El programa serà interpretat per Gerard Claret com a solista i Jordi Reguant al clavicèmbal, acompanyats per la resta de la formació de corda.