Les entrades pel concert de Julieta Venegas, en venda a partir del 5 de març

Mexand, l’Associació de mexicans a Andorra, organitza un concert amb la cantant mexicana Julieta Venegas. L’esdeveniment se celebrarà el 8 d’abril al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i s’emmarca en els actes commemoratius de la capitalitat andorrana de la cultura iberoamericana. Les entrades es podran adquirir a partir del 5 de març presencialment al restaurant La Adelita, a la plaça Príncep Benlloch 4, d’Andorra la Vella i tindran un preu de 20, 30 i 40 euros, segons la localització.

Julieta Venegas és una de les artistes mexicanes més reconegudes del panorama internacional. És aquest un dels motius pels quals Mexand, de forma conjunta entre tots els membres de l’associació, s’ha decantat per portar-la a Andorra. A més, segons ha explicat el president de Mexand, Juan Carlos Valladares, “és una artista que encaixa molt amb el públic andorrà”.

Valladares també ha explicat que una altra de les raons per decantar-se per la cantant mexicana és que reivindica clarament els drets dels indígenes mexicans i la lluita contra la violència al país llatinoamericà, com fa explícitament amb el seu últim treball, “Algo sucede”, que li ha representat una nominació als Grammy i que presentarà en una gira mundial que s’inicia el 13 de febrer.

El concert servirà de punt de partida per celebrar un cap de setmana 100 % mexicà a la capital del principat. Així, coincidint amb aquest esdeveniment musical, Mexand té la voluntat de treballar conjuntament amb el comú d’Andorra la Vella en l’organització de dos dies temàtics carregats de mostres culturals mexicanes.

Text: MexAnd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.