Les  deixalleries  mòbils és un nou servei de proximitat promogut en el marc del Pla Nacional de Residus que pretén apropar la deixalleria a través d’uns remolcs que donaran sortida a la recollida selectiva de residus domèstics com ara bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics com mòbils, assecadors, torradores, planxes, entre d’altres, radiografies, piles i bateries, aerosols, tòners i material informàtic o olis vegetals.

La finalitat d’aquestes deixalleries mòbils és facilitar la gestió dels residus dels ciutadans a través d’una millora en la recollida selectiva, complementant així a la xarxa de deixalleries i mini deixalleries.

Les deixalleries mòbils és un remolc que es traslladarà setmanalment a diferents punts de la parròquia. De l’1 al 7 de cada mes estarà situat a l’aparcament comunal dels Espialassos. Del 8 al 14 de cada mes la seva ubicació serà l’aparcament de les Bons. Del 15 al 20 de cada mes el podreu trobar a l’aparcament comunal de la Canadilla. I del 21 a finals de cada mes estarà ubicat a l’aparcament comunal de Terres Primeres de baix.

 

 

Encamp, 3 de juliol del 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada