bpa2Les comunitats de propietaris també s’han vist afectades per la crisi de BPA. Hi ha hagut edificis sencers que, en no poder pagar les despeses, s´han quedat sense el subministrament d´aigua o llum. Una situació que, segons els agents i gestors immobiliaris, s´ha pogut resoldre en pocs dies.

A banda de les empreses, el límit per retirar 2.500 euros de BPA també ha afectat les comunitats de propietaris amb comptes en aquesta entitat. Edificis sencers han tingut problemes per fer el pagament del gasoil, l´aigua i la llum. Un fet que, en alguns casos, ha comportat el tall del subministrament. L´AGIA afegeix, però, que, finalment, els problemes s´han resolt gràcies als esforços i les negociacions dels agents immobiliaris.

L´entitat lamenta, d´altra banda, que la crisi de BPA ha frenat el creixement sostingut del sector, registrat des de principi d´any. Ara bé, diu que a causa de la incertesa i la desconfiança en el sector bancari, hi ha clients estrangers amb comptes en alguna de les entitats andorranes que han decidit retirar els diners i invertir en habitatge.

Tot i això, l´AGIA demana al Govern que engegui una campanya per netejar la imatge del Principat, tacada arran del cas BPA.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada