Les comarques de muntanya aborden el paper de les dones als territoris pirinencs 

El dissabte 5 d’octubre, Esterri d’Àneu, Lleida, acull la sisena edició de les Jornades per a l’excel·lència, una de les cites de referència per als empresaris i professionals de les comarques de muntanya i d’arreu del territori, des de la seva creació l’any 2013. Després que l’any passat es posés a debat el comerç electrònic com a oportunitat de negoci global, enguany, el tema central de les Jornades serà la situació de ‘Les dones a l’alta muntanya’, a través del qual s’oferirà una mirada transversal del paper que aquestes tenen per al desenvolupament del territori. Per fer-ho es comptarà amb la intervenció d’una quinzena de professionals de diferents àmbits i sectors que compartiran amb els assistents les seves experiències i perspectives.

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, oferirà la conferència inaugural d’unes Jornades que comptaran amb professionals de primer nivell com Núria Mas, consellera del Banc d’Espanya i directora del departament d’Economia a l’IESE Business School, l’economista Lourdes Benería, l’escriptora Maria Barbal, la sòcia de Heidrick & Struggles Juncal Garrido, o la directora general de Societat Digital de la Generalitat, Joana Barbany, entre d’altres.

 

Les Jornades per a l’excel·lència

Les Jornades per a l’excel·lència neixen com a iniciativa d’una associació d’empresaris i professionals de les comarques de muntanya que treballen per assolir l’excel·lència en els seus camps professionals. El desembre de 2013 van celebrar la primera conferència Present i futur de l’empresa catalana, una cita que s’ha anat consolidant des de llavors com a espai de trobada i debat pels petits empresaris i professionals de la zona del Pirineu.

Més informació i inscripcions: https://www.jornadesperalexcellencia.cat

TOTES LES NOTÍCIES