A partir d’avui, tothom pot presentar una candidatura per a l’Homenatge al Ciutadà, ja que aquest premi està concebut per tal que siguin els mateixos ciutadans qui proposin el nom del guanyador.

Els formularis es poden recollir al Servei de Tràmits del Comú o bé es poden imprimir directament a la pàgina web www.lamasssana.ad. El termini de presentació de candidats es tancarà el 31 de maig i el premi es lliurarà per la Festa del Roser, el segon diumenge de juliol.

Es tracta de la setena edició d’aquest certamen. Recordem que l’any passat el premi va quedar desert, una possibilitat que es contempla per a les edicions en què no s’ha presentat cap candidatura o que la comissió decideix que cap de les propostes no compleix els criteris de solidaritat o d’implicació en el creixement cultural i social de la parròquia.

Els cinc premiats fins ara han estat  Dolors Ribes,  Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas i l’associació Carisma.

“Animem a tothom a participar en aquesta acció, ja que pensem que a la Massana tenim la sort de comptar amb moltes persones que dediquen una part del seu temps a millorar la vida dels altres”, assegura la consellera  de Benestar Social  i Gent Gran, Francesca Guerrero.

El guanyador rebrà un guardó, una obra de l’escultor Jordi Casamajor, que és l’escultura que va sortir guanyadora d’un concurs obert a la ciutadania.  A més, el seu nom figurarà en una placa, a la plaça de la Ciutadania, al costat dels altres cinc homenatjats.

Les propostes han d’incloure el nom del candidat i l’argumentació dels motius pels quals es considera que aquesta persona pot ser mereixedora de la distinció. Cada candidatura ha d’estar avalada per un mínim de sis signatures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada