La Unió de Botiguers de la Seu-La Seu Comercial organitza aquest diumenge, 8 de setembre, una nova edició de la proposta ‘Botigues al carrer’, tot coincidint amb la Diada de Meritxell, festa nacional a Andorra. Una vintena d’establiments estaran oberts durant tot el dia al passeig de Joan Brudieu i al carrer Major de la Seu d’Urgell.

Els comerciants urgellencs oferiran descomptes i promocions, i exposaran les seves novetats en roba, calçat, bijuteria i regal, productes per a mascotes i per a la llar,  joguines i flors. També hi haurà parades de productes gastronòmics.

Les botigues ubicades al passeig de Joan Brudieu seran Avalon, Floristeria Balbina, Cualis, La Bacallanera, Dràgora, Celeste, Joguets Pepe y Dalda, Petits Gegants, Isabel Moda íntima, Sol i Lluna, Agrobotiga Porté-Betriu, Xics moda infantil i juvenil, Carnisseria Charlie, Malé Modes i Romerito Verde. Pel que fa al carrer Major, obriran els següents establiments: Mari Miguelsanz, Calçats Alesca, Café Els Escoberts, Seu-Sport, Josmon, Bolsos Jordi, Joieria Casa Garxina, Conxi Modes, Valeria i Bella.

La iniciativa ‘Botigues al carrer’ va rellevar l’any passat el veterà ‘Mercat de les Oportunitats’, que durant catorze anys i un total de 28 edicions es va celebrar al carrer Major de la Seu d’Urgell els dies 14 de març (Festivitat de la Constitució andorrana) i 8 de setembre (Festivitat de Meritxell).