Les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa proposen tallers de robòtica

Les Biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa ens proposen, pels dies 26 i 27 de setembre, un taller de robòtica a càrrec d’Univers Quark, una activitat d’uns cinquanta minuts de durada que ens oferirà una aproximació als automatismes de la robòtica i la seva programació.

En finalitzar el taller, pensat per a un públic familiar i per a infants i joves a partir dels 7 anys, els assistents sabran diferenciar entre els mecanisme d’un autòmat, un divertit robot de llauna, i uns aparells que disposen de diferents característiques que els fan reconèixer el seu entorn o prendre alguna decisió pel seu compte.

Els instruments utilitzats durant el taller seran petits artefactes que disposen de reconeixement tàctil, visual o acústic. A més, també es podran veure en acció robots humanoides, que disposen d’una memòria resident per executar diferents moviments enregistrats.

L’activitat és gratuïta i a Encamp es realitzarà dimecres 26 en dos torns, un de 17.30 a 18.30 h i l’altre de 18.30 a 19.30 h. Pel que fa al Pas de la Casa, l’activitat tindrà lloc dijous 27 a partir de les 18.30 h.