Prop de 10.000 euros. És la xifra que es pot arribar a recaptar amb el llibre “Les aventures d´en Botonet” i que es destinarà al programa de lleure del centre d’acolliment la Gavernera. El llibre d´Annecke van de Wal s´ha presentat avui a la FNAC

Rodejada de petits i grans lectors, Annecke van de Wal ha presentat la seva nova obra literària, “Les aventures d´en Botonet”, on explica les sensacions d´un nen per primera vegada a la neu. Hem descobert que en Botonet és real, és el fill d´un dels propietaris de la immobiliària Sotheby´s, que ha cobert les despeses de la publicació.

Amb il·lustracions de Fina Rifà el llibre està fet per ser pintat i es converteix en una manera de fer realitat els somnis de menors que passen per una situació de desemparament o de risc social. L´objectiu és vendre’ls tots perquè puguin seguir “una passió, un esport o una activitat que els agradi i que tinguin un ambient familiar, estable i maco”, diu l’autora, Annecke van de Wal.

Llegir, divertir-se pintant i contribuir a una causa social, tres finalitats que ofereix “Les aventures d´en Botonet” per aquest Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada