Les autoescoles ja coneixen la nova ubicació dels camps d’examen


Després de cinc anys en el camp d’examen de circulació proper al Prat del Rull, les autoescoles ja coneixen l’emplaçament del nou camp d’examen, que serà definitiu. Els professionals del sector no descarten demanar que, un cop s’hi hagi fet el trasllat, els camps també puguin servir per realitzar-hi les hores pràctiques.

Des de gener de 2012, el camp ubicat al costat de l’edifici del Prat del Rull acull l’examen pràctic del permís de conduir. Després de 5 anys treballant en aquest espai, atorgat de forma provisional fins a l’edificació de la nova seu de justícia, les autoescoles ja coneixen la ubicació del que serà el camp d’examen definitiu.

Tot i les noves instal·lacions, les autoescoles creuen que el fet de tenir les proves de teòrica i de pràctica en emplaçaments diferents poden provocar certes complicacions.

Les mateixes autoescoles s’han encarregat de reproduir en camps propis, com per exemple l’antic camp d’exàmens d’Aixovall, les diferents maniobres d’examen

Tot i això, no totes les autoescoles disposen d’aquests camps. Per aquest motiu, una de les possibles demandes que pretenen fer les autoescoles és unificar en el nou camp, tant els exàmens com algunes hores de pràctiques

Actualment Andorra compta amb un total de 8 autoescoles repartides per diferents parròquies

1 comentari

  1. les autoescoles d’andorra si alguna cosa no tenen és d’escola, surten tots d’allà igual que com van sortir: sense saber una *** de conduir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada