Les associacions de portuguesos recullen 30 carros de productes per al Banc d’Aliments

Satisfacció màxima i sorpresa. Aquesta ha estat la valoració que han fet els responsables de les associacions de residents portuguesos un cop finalitzada la recollida d’aliments organitzada aquest dissabte en favor de Càritas. Segons ha explicat el president de la Casa de Portugal, David Borges, han aconseguit omplir fins a 30 carros de la compra amb productes de primera necessitat, com aliments o productes per a la higiene. ‘S’ha guanyat en tot’, ha destacat, ‘entre nosaltres que hem sabut compaginar-ho tot i el país per les persones que rebran aquests aliments i en podran gaudir’, ha opinat.

Des de les 9.30 hores fins les 19 hores una trentena de persones de les associacions de residents portuguesos Alto Minho, la Penya Encarnada i la Casa de Portugal han estat recollint productes bàsics als centres comercials Andorra 2000 i Pyrenées per donar-los al Banc d’Aliments de Càritas. El resultat ha estat de 30 carros d’aliments i productes de neteja i higiene.

‘És impensable’, ha reconegut el president de la Casa de Portugal, David Borges. ‘La gent està conscienciada que s’ha d’ajudar’, ha apuntat.

De fet, segons Borges, s’ha guanyat en diversos àmbits. D’una banda en la unió dels residents portuguesos per una causa solidària i de l’altra per contribuir a ajudar a les persones que passen dificultats i que depenen del servei del Banc d’Aliments de Càritas.

Seran els mateixos supermercats els que la setmana vinent portaran tot el material recaptat a les dependències del Banc d’Aliments perquè Càritas el pugui anar lliurant als seus usuaris.