assecadoresLa majoria de gent veu l’assecadora com una solució d’última hora perquè la roba estigui seca en el moment precís. No obstant això, en aquelles llars on viu una família nombrosa aquest aparell és totalment imprescindible. D’altra banda, els habitatges que no tenen estenedor cobert aposten sovint per una assecadora per evitar deixar la roba a la intempèrie.

També és molt valorada en aquelles zones on el temporal i els forts vents en determinades estacions de l’any impedeixen assecar a l’aire lliure. Però és l’estalvi de temps el factor clau que acaba decidint a incloure una assecadora entre els nostres electrodomèstics.

Existeixen dos tipus d’assecadores. El primer tipus és el d’evacuació, on es treballa mitjançant el desallotjament d’aigua i d’humitat, rebutjant l’aire humit cap a l’exterior. Per aquest motiu, és preferible situar la màquina en un lloc ventilat, perquè realitzi la seva tasca eficaçment.

L’altre sistema és l’assecadora per condensació, que redueix la humitat mitjançant l’eliminació del volum d’aigua. En qualsevol dels dos casos, se sol recomanar el producte amb tambor, perquè realitza l’eixugada més uniformement i la roba surt en un estat òptim per planxar-la.

Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada