Les artistes Zoe i Natàlia Revert col·laboren amb l’Escola d’Art de les Valls del Nord

No cal ser alumne de l’Escola d’Art de les Valls del Nord per apuntar-se als diferents cursos monogràfics que s’imparteixen al llarg del curs. “La nostra voluntat és comptar amb artistes que estan en actiu perquè els alumnes es motiven molt més”, explica la directora del centre i professora de pintura i dibuix, Rosa Mujal. Amb aquests monogràfics es completa l’oferta de l’Escola d’Art.

Els pròxims taller començarà aquest dijous, 16 de maig. D’una banda, l’artista Zoe ensenyarà les tècniques del collage a través de tres sessions molt pràctiques en què s’intentarà potenciar al màxim la creativitat dels inscrits. De moment ja hi ha set inscrits per aquest taller que tindrà lloc a la Massana.

El mateix dia també donarà el tret de sortida un taller de bijuteria en coure, amb Natàlia Revert, a l’Escola d’art d’Ordino. A hores d’ara s’hi han apuntat tres persones, tot i que les inscripcions es mantenen obertes per si algú s’hi vol apuntar el mateix dia.

Aquest és el tercer curs de la gestió conjunta de l’Escola d’Art, que ja està consolidada i continua oferint cada cop més activitats. Les classes són molt personalitzades i es té en compte els interessos i capacitats de cada alumne.

 Fotografia: taller de bijuteria realitzat durant el mes de desembre.