Les Àrees de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa preparen activitats per a les vacances escolars de Pasqua, que tindran lloc del 25 al 28 de març i del 2 al 5 d’abril del 2013.

L’objectiu de les activitats és aconseguir que els nens i nenes coneguin la vida diària a la casa de colònies de La Baronia, o en el seu entorn, en tots els seus aspectes: conviure, compartir, educar, descobrir, reunir-se, fer esport, conèixer l’entorn natural, entre d’altres.

També es busca aconseguir objectius més específics, com desenvolupar habilitats i destresses tant en els tallers com en els jocs, potenciar la imaginació i la creativitat i aprendre a treballar en equip.

Les activitats seran diverses, i els infants podran trobar-se amb jocs esportius, excursions, gimcanes, jocs aquàtics, tallers de cuina, espectacles d’habilitats, entre d’altres.

Les activitats de les Àrees de Jovent estan pensades per a infants de 6 a 11 anys a Encamp i de 6 a 12 anys al Pas de la Casa.

Les places són limitades. Els preus i descomptes es poden consultar al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp o bé trucant a l’Àrea de Jovent al telèfon (00376) 834333.

 

Sortida a Barcelona organitzada per l’Espai Jove d’Encamp

Per la seva banda, l’Espai Jove d’Encamp ens ofereix també activitats lúdiques de Pasqua del 26 al 27 de maig del 2013 per a joves de 12 a 17 anys.

En aquesta ocasió els joves que ho desitgin poden optar a realitzar una sortida a Barcelona, on realitzaran diverses activitats com una visita al Museu del Barça, entrada a l’indoor kàrting de Barcelona, visita al casc antic, entrada al Parc del Laberint d’Horta, entre d’altres.

El preu és de 85 euros (75 euros amb el Carnet Jove), i inclou pensió completa, transport i activitats.

Les places són limitades. Per a inscripcions, trucar al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp al telèfon (00376) 732700.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada