El ministeri d´Afers Exteriors ha iniciat una prova pilot perquè responsables econòmics assessorin inversors estrangers a les ambaixades a Espanya i França. El Govern vol que facin de pont amb empresaris que vulguin instal·lar-se a Andorra. També ajudaran en la internacionalització d´empreses andorranes.

Les ambaixades a Madrid i París compten des d´aquest mes amb dos responsables econòmics. Professionals que puntualment oferiran informació i acompanyament per als inversors estrangers interessats en Andorra i als andorrans que vulguin obrir negocis a l´exterior. Es tracta d´una prova pilot que podria ampliar-se a altres ambaixades.

Arran de l´obertura econòmica, l´oficina d´atenció al petit empresari ha rebut més d´11.000 consultes des del 2011. Amb la reordenació ministerial, la secretaria de Diversificació Econòmica passarà a dependre del ministeri d´Economia i Innovació. Una de les primeres accions tindrà per objectiu millorar aquest servei amb una nova oficina per als empresaris.

Josep Maria Missé ha apuntat que la integració dins la cartera d´Economia i Innovació permetrà millorar la comunicació i les accions amb les empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada