Les ajudes que es reben en el marc del pla Engega per a la compra de vehicles elèctrics o híbrids i que pot ser de fins a 8.000 euros en el cas dels turismes elèctrics, aquestes subvencions poden arribar a suposar entre el 9% i el 34% del preu total del vehicle, segons les dades facilitades pel Govern.

En el marc del pla Engega, que està suposant un important impuls perquè cada vegada siguin més els vehicles elèctrics que circulen pel país, els elèctrics purs poden arribar a rebre una ajuda de fins a 8.000 euros. Segons les dades facilitades des de l’executiu, aquests ajuts poden arribar a suposar entre el 9% i el 34% del preu total del vehicle.

Així, en el cas dels turismes elèctrics la subvenció de 8.000 euros pot arribar a representar un 23% del cost total del vehicle, mentre que en el cas dels híbrids, que reben una ajuda de 4.000 euros, aquests diners poden suposar el 9% del cost. Per a les furgonetes elèctriques la subvenció pot arribar a representar un 31% del cost i per a les motocicletes elèctriques, un 34%.

Cal recordar que dels 650.000 euros atorgats ja en ajuts del programa Engega 2017, 470.750 euros han estat per a la compra de vehicles elèctrics purs, 136.750 euros per a vehicles híbrids endollables, i 39.750 per al desballestament.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada