fira-nadalLes diferents actuacions que han ofert l’Orfeó, l’Esbart Dansaire i l’Associació de Residents do Alto Minho han animat la fira de Santa Llúcia que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça Guillemó, i li han aportat ‘el toc nadalenc’. La consellera de Cultura i Participació Ciutadana d’Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, ha celebrat l’èxit de la nova ubicació i del temps assolellat que ha acompanyat les dues jornades. Tot i així, ha reconegut que ‘potser la gent compra una mica menys que altres vegades, però com que no plou ni neva ajuda a passejar i comprar alguna cosa’.

Pel que fa al canvi d’ubicació ha celebrat que ‘hagi estat a gust de tothom’, i ha recordat que d’aquesta manera els treballadors de les parades no passen tant fred com a la plaça del Poble.

El fet que hi pugui haver hagut una mica menys d’afluència que altres anys, Rabadà considera que no ha estat pel nou emplaçament, sinó que pot haver influït el fet que s’hagi solapat amb altres esdeveniments al país, com la celebració de la Marató de TV3 a Naturlàndia.

Precisament, per sumar-se a la iniciativa solidària en favor de les malalties neurodegeneratives, les associacions que han actuat a la fira també han recollit aportacions amb una guardiola i han recaptat al voltant dels 300 euros que entregaran a Sant Julià perquè els afegeixin a la seva donació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada